icoon-calamiteitenCALAMITEITEN 24/7 : 06-23461101

icoon-contactCONTACT: BARENDRECHT 0180-531133 GOES 06-43516325

ContentBlokken-VloerOnderhoud

Schoonmaak

De schoonmaak van uw huis, kantoor, school of instelling bestaat uit verschillende facetten. Er vinden zowel dagelijkse als periodieke schoonmaakwerkzaamheden plaats. Tevens kunnen er bij een verbouwing of oplevering specifieke wensen zijn. Door het samenstellen van een schoonmaakplan op maat wordt er rekening gehouden met alle wensen en behoeften van de klant.

Dagelijks

Voor de dagelijkse schoonmaak is het belangrijk vertrouwde en ervaren medewerkers te verkrijgen. Door vaste medewerkers wordt er een band opgebouwd en ontstaat er routine en bekendheid met de wensen van de klant. Naast schoonmaakwerkzaamheden voeren onze medewerkers dus tevens een vorm van gastheerschap. Door kwaliteit te leveren en een representatieve uitstraling zorgen onze medewerkers voor een positieve uitstraling van uw bedrijfspand. Op basis van frequentie en methode wordt het schoonmaakplan samengesteld en wordt deze periodiek geëvalueerd. Door onze flexibele instelling zijn wij in staat voor specifieke werkzaamheden onze capaciteit aan te passen aan de wensen van de klant.

Periodiek

Naast de dagelijkse schoonmaak vereisen bepaalde componenten periodiek extra aandacht. Deze periodieke werkzaamheden worden vastgesteld in het schoonmaakplan en worden eens in de tijd uitgevoerd. Hierdoor is de klant verzekerd van een omgeving die aan de de hygiene eisen voldoet en kan de klant zich focusssen op zijn/haar core-bussines.

Bouw en inhuis oplevering

Hebben er bouwwerkzaamheden plaatsgevonden dan is er extra schoonmaak vereist. Door de werkzaamheden zijn vele oppervlakten vervuild geraakt en dienen schoongemaakt te worden. Hierdoor kunt u een frisse start maken in uw (ver)nieuw(d)e omgeving zonder herrinderd te worden aan de bouw door stof en andere vervuiling dat aanwezig is. Aansluitend op de bouwoplevering vind de inhuisschoonmaak plaats. Binnen de inhuis schoonmaak wordt uw omgeving volledig schoongemaakt van bureau tot sanitair. Hierdoor kunt u schoon uw nieuwe omgeving betrekken.