icoon-calamiteitenCALAMITEITEN 24/7 : 06-23461101

icoon-contactCONTACT: BARENDRECHT 0180-531133 GOES 06-43516325

Over ons

Logo NSG

 De Groep

Nieuwdorp Schoonmaakgroep is een dynamische en klantgerichte organisatie met al 30 jaar ervaring binnen de schoonmaak. In  Door korte communicatielijnen streven wij ernaar samen met klant en medewerker het gewenste resultaat neer te zetten. Onze medewerkers worden hierbij getoetst aan de kwaliteits eisen van de groep zelf en die van de klant.

Door constant nieuwe reinigingstechnieken toe te passen en scholing van personeel streven wij naar kwaliteit binnen de schoonmaakbranche. Iedere klus vraagt om een specifieke aanpak. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij maatwerkoplossingen aanbieden naar de wensen van de klant. De groep kent een breed scala aan diensten van dagelijke schoonmaak in de voedingsindustrie tot chemieloos stoomreiningen.


 
  Kwaliteit-keurmerken-vca-e1372426301193
VCA

Veiligheid staat centraal binnen de Nieuwdorp Schoonmaakgroep. Wij zijn dan ook VCA gecertificeerd waarmee al onze medewerkers voldoen aan de richtlijn voor veilig werken. Daarnaast streven wij door middel van toolboxen en Last Minute Risico Analyses het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers hoog te houden, waardoor er een veilige werkomgeving wordt gecreëerd voor hun zelf en de klant.

 

Duurzaam-December-logo-150x150
 Duurzaamheid

Mens en milieu kennen binnen de groep prioriteit. Hierdoor werken wij waar mogelijk zonder chemische reinigingsmiddelen. Door gebruik te te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat de meeste vervuiling te verwijderen door gebruik te maken van water. Door middel van onze Steamplus machine kunnen wij met stoom ,en dus zonder toevoeging van een reinigingsproduct, vervuiling verwijderen op elk denkbare ondergrond. Hierdoor wordt er dus rekening gehouden met zowel de mens als het milieu.

Over onsOver ons

  • De groep
  • Ervaring
  • Certificeringen

Vacatures bij NSG