icoon-calamiteitenCALAMITEITEN 24/7 : 06-23461101

icoon-contactCONTACT: BARENDRECHT 0180-531133 GOES 06-43516325

afbeelding2a
 

Glas en gevel

De uitstraling van uw organisatie begint met een goed onderhouden gevel en stralend glas. Nieuwdorp Schoonmaakgroep is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het reinigen van uw glas en gevel. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u van dienst zijn binnen elk denkbaar project. Naast het onderhoud adviseren wij ook graag over de reinigingsmethoden en de frequentie hiervan. Hierdoor kan er in overeenstemming een werkplan opgesteld worden, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Voor het uitvoeren van glas en gevel onderhoud werken wij met gekwalificeerd en gediplomeerd personeel, waarmee wij streven naar kwaliteit en veiligheid.

Dieptereiniging

Naast de dagelijke reiniging van uw keuken moet er periodiek ook dieptereiniging plaatsvinden. Een schone en goed onderhouden keuken gaat langer mee en zorgt voor een prettige werkomgeving. Deze dieptereiniging gaat verder dan enkel het verwijderen van het zichtbare vuil. Door naast het zichtbare vuil uw keuken ook bacterievrij te maken bent u er zeker van dat uw keuken schoon is en voldoet aan de richtlijnen binnen uw HACCP-plan.

Vloeronderhoud

Voor het behoud van uw vloer is het van belang deze periodiek te laten onderhouden. Hierdoor gaat uw vloer langer mee en zorgt u voor een goede uitstraling. Onze vloerexperts zijn dagelijks bezig met het onderhouden van verschillende soorten vloeren. De werkmethodiek en frequentie hiervan is afhankelijk van het type vloer. Naast het onderhoud geven onze medewerkers u graag advies over het dagelijkse onderhoud van uw vloer.

Cleanrooms

Voor het reinigen van cleanrooms is specialisatie en maatwerk vereist. Om de conditie en processen van de cleanroom te behouden is het van belang dat deze wordt schoongehouden. hierdoor kunnen de dagelijkse processen en kwaliteit doorgang vinden. Voor het reinigen van cleanrooms is maatwerk vereist. Geen cleanroom is hetzelfde. Afhankelijk van de processen die plaatsvinden in de cleanroom en de vereiste reinigingsgraad wordt er een programma samengesteld. Hierin worden frequentie en reinigingsmethoden afgesteld op de behoefte van de betreffende cleanroom. Deze reiniging kan enkel gedaan worden door medewerkers die weten waar zij mee bezig zijn. Hiervoor heeft Nieuwdorp Schoonmaakgroep speciaal getrainde mensen met ervaring en kennis van schoonmaak in cleanrooms. Tevens is het binnen cleanrooms belangrijk om constant te blijven meten wat de waarden zijn. Hierdoor wordt de kwaliteit van de cleanroom constant gemonitord.

Graffiti verwijdering

Graffiti op uw bedrijfspand of woning is veelal een onprettig gezicht. Door toepassing van hedendaagse middelen en de nieuwste technieken kan Nieuwdorp Schoonmaakgroep u van dienst zijn binnen alle vormen van graffitiverwijdering ongeacht de grootte of ondergrond van de betreffende grafftiti. Door gebruik te maken van SteamPlus reiniging kan de graffiti middels stoom  onder hoge druk verwijderd worden. Hierdoor hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van milieuonvriendelijke middelen.

Steamplus reiniging

Steamplus reiniging is een techniek die water door oververhitting omzet in stoom. Door deze stoom onder hogedruk te zetten kan moeilijk verwijderbaar vuil verwijderd worden zonder gebruik te maken van schoonmaakmiddelen. Hierdoor is het een ideaal middel voor het verwijderen van o.a. graffiti, verf, kauwgom, aanslag of coating en lijmlagen. Ook wordt uw gevel of muur weer als nieuw door de steam plus reiniging ongeacht uw ondergrond en zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke middelen. Steamplusreiniging is dus een milieuvriendelijke en effectieve reinigingsmethode.

Voeding

Binnen de voedingsindustrie kennen voedselveiligheid en kwaliteit topprioriteit. Onderdeel hiervan is het schoonhouden van de productieomgeving. Hiervoor is het van belang dat er kennis en kunde aanwezig is met betrekking tot reinigen in de voedingsindustrie. Niewdorp Schoonmaakgroep heeft speciaal opgeleide vakmensen voor het reinigen in de voedingsindustrie. Deze medewerkers weten wat er komt kijken bij het op niveau houden van de hygiëne, veiligheid en productie kwaliteit binnen de organisatie. Voor het behoud van deze hygiëne, veiigheid en productie kwaliteit is maatwerk vereist. Hiervoor wordt een schoonmaakplan opgesteld, waarin rekening gehouden wordt met de kwaliteitsvereisten en de flexibilieit die vaak binnen de industrie komt kijken. Hierdoor is de omgeving altijd op audit niveau en voldoet aan uw HACCP plan.